skip to Main Content
Financieel verbinder

OVER MIJ

06 – 46 00 68 21
info@robkosteradvies.nl
Ervaringen

ERVARINGEN

Ik ben mijn hele leven al financieel verbinder, eerst in loondienst, maar sinds 2005 zelfstandig met “Rob Koster Advies en Administratie”.

Ik heb een bijzondere kijk op uw organisatie:

eerst het bedrijfsproces, dan pas de cijfers. Heel logisch, niet gebruikelijk.”

In de afgelopen jaren heb ik met deze werkwijze succes gehad bij o.a. PSIBouw, de Regieraad Bouw, de Feniks Campagne en Baanbrekers in de Bouw. Op dit moment ben ik actief bij TKI Deltatechnologie en TKI Maritiem, beide vallend onder de Topsector Water en Maritiem, waar ik tevens Innovatie Makelaar ben.

Samen met neef Theo Koster opereren we eveneens als Innovatie Makelaar vanuit Koster Innovaties.

Persoonlijkheid-219x219

PERSOONLIJKHEID

Als zoon van een ambachtelijke dorpsslager heb ik het ondernemerschap van kinds af aan meegekregen. Werk aan de winkel deed ik van jongs af aan en sloeg daarna snel mijn vleugels uit om mijn talent op financieel gebied elders te verzilveren. Goedlachs, betrouwbaar en afspraak is afspraak. Zo maar wat kenmerken die ik hoor. Ik ben transparant in complexe trajecten en doe wat ik beloof..

Werkzaamheden

ANDERE WERKZAAMHEDEN

Het mogen begeleiden en daar waar mogelijk enthousiasmeren van maatschappelijke organisaties en initiatieven vind ik mooi om te mogen doen. In mijn rol van financieel verbinder begeleid ik Stichting Wasbeek en Stichting Pijn bij Kanker.

In samenwerking met GGZ Rivierduinen, ISD Bollenstreek en gemeenten HLT, creƫren we mogelijkheden om niemand uit huis te laten plaatsen.

Back To Top